Офиси в страната за коли под наем

 АВТОМОБИЛИ ПОД НАЕМ София

Централен офис

гр. София ж.к Борово
ул. "Невестина скала" 1 А

Национален телефон за резервации: 0700 19 002

тел.: +3592 958 65 60
моб.: +359888 702 044
моб.: +359878 702 044
e-mail: val_kar@abv.bg

Офис Хасково

Коли под наем Хасково

Офис Хасково

Хасково

Бизнес сграда

"21ви век",

ет. 4, офис № 8

Национален телефон за резервации: 0700 19 002

моб.: +359 87 870 20 44
e-mail: val_kar@abv.bg

офис Стара Загора

Коли под наем, Автомобили под наем, София, Слънчев бряг, Бургас ...

офис Стара Загора

Коли под наем

"Вал & Кар"

Стара Загора

 

Национален телефон за резервации: 0700 19 002

моб.: +359878 702 044
e-mail: val_kar@abv.bg

офис Бургас

Коли под наем, Автомобили под наем, София, Слънчев бряг, Бургас ...

офис Бургас

Коли под наем

"Вал & Кар"

Бургас

 

Национален телефон за резервации: 0700 19 002

моб.: (+359) 878 400 123
e-mail: val_kar@abv.bg

Офис Пловдив

Коли под наем, Автомобили под наем, София, Слънчев бряг, Бургас ...

офис Пловдив

Коли под наем

"Вал & Кар"

Пловдив

 

Национален телефон за резервации: 0700 19 002

моб.: (+359) 878 400 123
e-mail: val_kar@abv.bg

Рент а кар в зимните курорти

Коли под наем в Банско, Автомобили под наем Банско, Рент а кар в България. Банско евтина кола под наем - икономичен клас, компактна кола, джип рент а кар Рент а кар в Боровец
Коли под наем в Банско, Автомобили под наем Банско, Рент а кар в България. Банско евтина кола под наем - икономичен клас, компактна кола, джип рент а кар Рент а кар в Пампорово
Коли под наем в Банско, Автомобили под наем Банско, Рент а кар в България. Банско евтина кола под наем - икономичен клас, компактна кола, джип рент а кар Рент а кар в Банско

 

Национален телефон за резервации: 0700 19 002

Повече информация за град Казанлък

автомобили под наем. Рентакар, Автомобил под наем, Коли наем, Кола, Летище СофияКоли под наем в София, Автомобили под наем София, Рент а кар в България. София евтина кола под наем - икономичен клас, компактна кола, джип рент а кар 4x4гр. Казанлък е разположен в центъра на България. Известен древен и културен център, съчетал в себе си атмосферата на вековни традиции и същевременно съвременна архитектура и европейски облик.

Известен е като център на Розовата долина на България. Казанлък е град на художниците и розите. Той е атрактивна туристическа дестинация.

В него се намира най-голямата и най-добре запазена в България Тракийска гробница, включена в списъка на ЮНЕСКО, исторически музей и музей на розата. Наблизо е античният град Севтополис и долината на тракийските царе, както и до националният балнеоложки комлекс в град Павел баня.

Днешният Казанлък е възникнал в началото на XV век. До края на XIX век Казанлък е бил известен с производството на розово масло, казанджийски изделия, аби и гайтани. След Освобождението занаятите западат заради загубата на пазарите в огромната Османска империя и започва съвременното развитие на града.

Забележителности в Казанлък

Коли под наем в Банско, Автомобили под наем Банско, Рент а кар в България. Банско евтина кола под наем - икономичен клас, компактна кола, джип рент а карКазанлъшката тракийска гробница (от края на IV и I 1/2 на III век пр Хр.) е открита през 1944 г. Тя е един от 9-те културно-исторически и природни обекта в България, включени в листата на ЮНЕСКО за паметници със световно значение. Представлява истински шедьовър на тракийската архитектура и живопис. Числи се към куполните гробници. Разположена е в североизточните покрайнини на града, в парка Тюлбето. Състои се от едно преддверие, коридор и кръглокуполна гробна камера. Системата на украса в коридора е интересна и сложна. Стените са измазани с фина лъскава мазилка. Красив фриз с характерния за епохата растителен виещ се орнамент обикаля горния им край. Изобразени са военни сцени, като центърът на всяка е подчертан с двойка воини, а от двете им страни идват други. Изобразени са и конници с характерното им облекло и въоръжение. Този сюжет има връзка с военната и политическа дейност на погребания в гробницата. Главната композиция има за тема погребално угощение. Централно място в нея заема изобразената с голямо майсторство знатна съпружеска двойка. Съпрузите са седнали, а до тях е застанала едра права жена, за която се предполага, че е богинята на земята и плодородието Деметра. Като допълнителни елементи към тази сцена се явяват други фигури, коне и колесници, препускащи вихрено.

Коли под наем в Банско, Автомобили под наем Банско, Рент а кар в България. Банско евтина кола под наем - икономичен клас, компактна кола, джип рент а кар Гробницата е вградена в специална защитна постройка и е снабдена с климатична инсталация, осигуряваща условия за съхраняване на стенописите. В близост до оригинала е построено копие на гробницата

Друга известна гробница е Мъглижката, на 3 км западно от градчето Мъглиж (има редовен автобусен транспорт с Казанлък). Датира от III век пр. Хр., като общата ґ дължина е 23 м.

Коли под наем в Банско, Автомобили под наем Банско, Рент а кар в България. Банско евтина кола под наем - икономичен клас, компактна кола, джип рент а кар Градският исторически музей “Искра” е създаден през 1901 г. и е един от най-старите в страната, с над 70 000 експоната. През 1930 г. директор на музея става известният писател, художник и читалищен деятел Димитър Христов Чорбаджийски - Чудомир. Понастоящем музеят разполага с 5 раздела. Градската художествена галерия (помещава се в същата сграда, където е музей “Искра”) - една от най-старите и богати в страната, като се има предвид, че Казанлък е родно място на такива художници като Дечко Узунов, Ненко Балкански, Иван Милев, Чудомир и редица други. Галерията притежава колекция от икони и възрожденски гравюри, както и малка колекция от произведения на декоративно-приложните изкуства. Като филиали към нея са родна къща “Проф. Ненко Балкански” и родна къща “Народен художник Дечко Узунов” с уникални художествени произведения. Литературно-художественият музей “Чудомир” е с уредена художествено-документална експозиция “Жизнен и творчески път на Чудомир” и картинна галерия - израз на висока оценка към многостранния талант, творчество и народополезно дело на Чудомир. Всяка година в Казанлък се провеждат Чудомирови празници от 25 март (рождения ден на писателя) до 1 април (Денят на хумора и шегата).

Коли под наем в Банско, Автомобили под наем Банско, Рент а кар в България. Банско евтина кола под наем - икономичен клас, компактна кола, джип рент а карМузеят на розата (маслодайната роза е пренесена в края на XVIII век от Близкия изток и намира най-благоприятни условия в долината на р. Тунджа, прикътана между Стара планина и Средна гора, която става известна като Розовата долина) е създаден през 1969 г. и е единствен не само в България. Работно време - всеки ден от 8.30 до 17.00 ч. Всяка година в края на първата седмица на месец юни се провежда традиционният Празник на розата - най-колоритното събитие в града на розите.

Коли под наем в Банско, Автомобили под наем Банско, Рент а кар в България. Банско евтина кола под наем - икономичен клас, компактна кола, джип рент а карЕтнографският комплекс “Кулата” се намира в най-стария едноименен квартал на Казанлък. На ул. “Княз Светополи Мирски” в две реставрирани къщи са уредени етнографски експозиции - селска къща от подбалкански тип от края на XIX век и градска къща (Хаджиеновата) от средата на XIX век със съответния интериор за начина на живот през съответната епоха.

Коли под наем в Банско, Автомобили под наем Банско, Рент а кар в България. Банско евтина кола под наем - икономичен клас, компактна кола, джип рент а кар Черквата “Св. Йоан Предтеча” е от 1844 г. През 1877 г. голяма част от стенописите са унищожени. Почти изцяло е изографисана през 1936 г. от Стефан Иванов, Никола Маринов и Дечко Узунов. Има и два медальона, рисувани от Чудомир и Мара Чорбаджийска. Черквата “Св. Троица” от 1834 г. Църквата “Св. Пророк Илия” от 1866 г. През 1877 г. башибозуците, настъпващи с войските на Сюлейман паша, изклали в нея около 200 казанлъчани, потърсили последно убежище в храма. В двора ґ са костите на мъчениците. Девическият манастир (1828) по време на Руско-турската освободителна война е бил болница за ранени руски войници и български опълченци. В двора му са погребани много от тях.

 

Коли под наем в град Казанлък

Рент а кар" Вал и Кар" предлага автомобили, ванове, микробуси, 4х4 и др. под наем в град Казанлък за три или повече дни. Договори от 1 ден не се обслужват на територията на град Казанлък.

Доставка / прибиране/ на автомобил от / до / Казанлък - 7 € . 

Нашият автопарк е оборудван с нови коли, микробуси и автобуси на изгодни цени. Ние предлагаме добро обслужване от квалифицирани служители.

 

Офис Стара Загора

гр. Стара Загора

моб.: (+359) 878 400 123

Национален телефон за резервации: 0700 19 002

e-mail: val_kar@abv.bg

Ние успяваме да задоволим високите изисквания на нашите клиенти с навременни доставки и атрактивни цени.

 

За допълнителни въпроси към нас моля, кликнете тук.

Партньори

 

 

 

Рент а кар в други градове

 

Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем в град София
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем Летище София
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар

Рент а кар в град Пловдив

Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем Летище Пловдив
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем в град Варна
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем летище Варна
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем в град Бургас
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем летище Бургас
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем Стара Загора
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем Нова Загора
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем в Старозагорски минерални бани
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем в град Хасково
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Хасковски минерални бани
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Рент а кар Раднево
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем Гълъбово
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем Кърджали
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем в Казанлък
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем Чирпан
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем в Пазарджик

Коли под наем в други градове

Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Рент а кар в Харманли
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Рент а кар в Хисаря
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Рент а кар в Мелник
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем в Благоевград
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Рент а кар в Ботевград
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем Димитровград
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Рент а кар в Плевен
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Рент а кар Сливен
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Рент а кар Ямбол
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем Капитан Андреево
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Рент а кар Симеоновград
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Рент а кар в Велико Търново
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Рент а кар в Габрово
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Евтин рент а кар във Велинград
Микробуси и автобуси под наем

 

 

коли под наем Казанлък