Офиси в страната за коли под наем

 АВТОМОБИЛИ ПОД НАЕМ София

Централен офис

гр. София ж.к Борово
ул. "Невестина скала" 1 А

Национален телефон за резервации: 0700 19 002

тел.: +3592 958 65 60
моб.: +359888 702 044
моб.: +359878 702 044
e-mail: val_kar@abv.bg

Офис Хасково

Коли под наем Хасково

Офис Хасково

Хасково

Бизнес сграда

"21ви век",

ет. 4, офис № 8

Национален телефон за резервации: 0700 19 002

моб.: +359 87 870 20 44
e-mail: val_kar@abv.bg

офис Стара Загора

Коли под наем, Автомобили под наем, София, Слънчев бряг, Бургас ...

офис Стара Загора

Коли под наем

"Вал & Кар"

Стара Загора

 

Национален телефон за резервации: 0700 19 002

моб.: +359878 702 044
e-mail: val_kar@abv.bg

офис Бургас

Коли под наем, Автомобили под наем, София, Слънчев бряг, Бургас ...

офис Бургас

Коли под наем

"Вал & Кар"

Бургас

 

Национален телефон за резервации: 0700 19 002

моб.: (+359) 878 400 123
e-mail: val_kar@abv.bg

Офис Пловдив

Коли под наем, Автомобили под наем, София, Слънчев бряг, Бургас ...

офис Пловдив

Коли под наем

"Вал & Кар"

Пловдив

 

Национален телефон за резервации: 0700 19 002

моб.: (+359) 878 400 123
e-mail: val_kar@abv.bg

Рент а кар в зимните курорти

Коли под наем в Банско, Автомобили под наем Банско, Рент а кар в България. Банско евтина кола под наем - икономичен клас, компактна кола, джип рент а кар Рент а кар в Боровец
Коли под наем в Банско, Автомобили под наем Банско, Рент а кар в България. Банско евтина кола под наем - икономичен клас, компактна кола, джип рент а кар Рент а кар в Пампорово
Коли под наем в Банско, Автомобили под наем Банско, Рент а кар в България. Банско евтина кола под наем - икономичен клас, компактна кола, джип рент а кар Рент а кар в Банско

 

Национален телефон за резервации: 0700 19 002

Пловдив - кръстопът на култури и живописна природа - Повече информация за град Пловдив

Евтини коли под наем в ПловдивКоли под наем ПловдивПловдив е един от най старите градове не само в България, но и в Европа. Това е вторият по големина град в България, след София. Разположен е в западната част на Горнотракийската низина, по двата бряга на най-голямата река в България, Марица и върху шест уникални сиенитни хълма - тепета. Намира се на 150 км югоизточно от столицата и 270 км западно от Бургас. В Пловдив са напластени културни ценности от праисторическо, тракийско, римско, византийско, османско, възрожденско време, а в наши дни той се утвърждава като модерен град и развиващ се бизнес център. Строят се много нови административни и търговски комплекси и различни големи фирми и предприятия помещават своите офиси в града.

Коли под наем ПловдивИстория: Най-старите обитатели на местността са от новокаменната, каменно-медната и бронзовата епоха. През първото хилядолетие преди новата ера в района на трите източни хълма, Джамбаз тепе, Таксим тепе и Небет тепе възниква селището Евмолпиас, на името на митичния тракийски цар Евмолп. Трихълмието образувало естествена защита срещу нападения. Официално за основател на града се смята Филип ІІ Македонски, бащата на Александър Велики. През 342 г. той го завладява и го кръщава Филипопол – „Градът на Филип”. На мястото на завареното селище македонският владетел изгражда съвсем нов град със забележителни обществени сгради, храмове и стадион. Днес непосредствено до древния стадион се издига статуя на Филип ІІ Македонски, дело на скулптура Кирил Найденов. Със смъртта на Александър Велики идва и краят на империята му. През периода 3 – 1 век преди новата ера, градът попада под непрекъснатите нашествия на келтите, които го наричат Пулпудева. През 45 година след н. е. земите между Стара планина и Егейско море са превърнати в римска провинция под името Тракия, а градът е прекръстен на Тримонциум – „Трихълмието”. След разпадането на римската империя градът става стратегическа крепост на северната граница на Византия. Заселилите се тук славяни го кръщават Пълдин, а след като през 815 г. хан Крум го включва в пределите на България, до падането на държавата под османско владичество гадът носи името Пловдив. Пловдив остава дълбоко в тила на Османската империя под името Филибе и постепенно губи стратегическото си значение, но през епохата на Възраждането възвръща позициите си на голям културен и стопански център. Създава се занаятчийска и търговска класа. Тук са живели, работили и творили най-видните ни поети, писатели, художници и зографи, а през 1870 г е създаден местният революционен комитет. Многото възрожденски къщи и сгради са обявени за паметници на културата и днес са превърнати в музеи.
Коли под наем ПловдивНа 17 януари 1878 г. Пловдив е освободен от войските на генерал Гурко и е най-големият град в България. След Берлинския конгрес той става столица на Източна Румелия, а на 6 септември 1885 г. в центъра на Пловдив е провъзгласено Съединението на Княжество България и Източна Румелия.
Коли под наем ПловдивРека Марица разделя града на две неравномерни части. В по-малката се намира Панаирното градче с официален адрес: бул. „Цар Борис” 37. Първото изложение в Пловдив се провежда още през 1892 г. и по-късно прераства в Международен пловдивски панаир. Понастоящем той се провежда два пъти годишно – през май за потребителски стоки и през септември за индустриални.
Коли под наем ПловдивАтракции: Пловдив е колоритен и живописен град. Тук от векове съжителстват българи, турци, арменци, евреи, гърци и роми. Доказателство за това е и един кратък преглед на храмовете в града. Освен българските православни храмове като църквите „Свети Димитър”, „Света Богородица”, „Св. Св. Константин и Елена”, тук се намират и католическата църква „Свети Лудовик”, католическият храм „Свети дух”, Протестантската църква, арменската църква „Сурп Кеворк”, Античната синагога, Джумая джамия, дервишкият манастир „Мелеви хане”, чиито останки могат да се видят в приземието на ресторант „Пълдин” и т. н.
Гостите на Пловдив могат да изпитат всички видове развлечения. Централните улици на града кипят от живот, а клубовете и заведенията предлагат незабравими преживявания на любителите на нощните емоции.
Коли под наем ПловдивАрхитектурен резерват „Старият Пловдив е място с уникална атмосфера. Всяка една от сградите там има своя собствена история и те мълчаливо ви примамват да я чуете. Неслучайно, един от най-големите български поети, Димчо Дебелянов често възпява града в красивите си и носталгични стихове. Уютните ресторанти и механи в комплекса ще ви накарат да усетите типичната възрожденска обстановка и дълго ще помните вкуса на традиционните български гозби, поднесени с желание.

коли под наем Пловдив, рент а кар, рент а кар в Пловдив, автомобили под наем Пловдив, наем на коли в Пловдив, в, трансфери, летище, коли под наем летище Пловдив, ванове  под наем в Пловдив, микробуси под наем Пловдив,евтини коли под наем ПловдивВ подножието на Джамбаз тепе и Таксим тепе се извисяват колоните на Античния театър. Ако по залез слънце поседнете на някой от 28-те реда каменни седалки, лесно можете да си представите как на сцената са се разигравали антични трагедии и гладиаторски борби.

Заради хилядолетната си история, атракциите в Пловдив са много. Има останки от римски акведукти, които са снабдявали града чиста, изворна вода от Родопите. В Археологическия и Етнографския музей ще научите повече за историята на града и бита на неговите жители, а ден или два със сигурност не са достатъчни да бъдат видени всички забележителности. На 30 км от Пловдив се намира вторият по големина манастир в България – Бачковският и местността Кръстова гора, където през 1995 г. е издигнат манастир.

Трудно е да се обиколи всичко интересно в Пловдив, а още по трудно е да се разкаже за неговия магнетизъм и очароване. Само тези, които са били там, могат да го почувстват.

Рент а кар Летище Пловдив Летище: Летище Пловдив е специализирано в обслужването на чартърни туристически полети за българските високопланински ски курорти през зимния сезон от декември до април. Най-добрите български високопланински курорти Пампорово и Боровец са разположени съответно на 60 и 90 км от летището. Летище Пловдив осигурява автобусен транспорт за пътниците на всички международни превозвачи, в случай на закъснение, когато Пловдив се използва като резервно летище на София, или на всяко друго летище в България.

.

Коли под наем в град Пловдив и пътничести трансфери

Рент а кар" Вал и Кар" предлага автомобили, ванове, микробуси, 4х4 и др. под наем в град Пловдив. . За повече информация, моля свържете се с любезният екип на "Вал и Кар" рент а кар.

Нашият автопарк е оборудван с нови коли, микробуси и автобуси на изгодни цени. Ние предлагаме добро обслужване от квалифицирани служители.

 

офис Пловдив

Коли под наем "Вал & Кар" Пловдив

Национален телефон за резервации: 0700 19 002
моб.: (+359) 878 400 123
e-mail: val_kar@abv.bg

връщане нагоре

За допълнителни въпроси към нас моля, кликнете тук.

Рент а кар в други градове

Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем в град София
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем Летище София
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар

Рент а кар в град Пловдив

Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар

Коли под наем Летище Пловдив

Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем в град Варна
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем летище Варна
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем в град Бургас
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем летище Бургас
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем Стара Загора
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем Нова Загора
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем в Старозагорски минерални бани
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем в град Хасково
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Хасковски минерални бани
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Рент а кар Раднево
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем Гълъбово
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем Кърджали
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем в Казанлък
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем Чирпан
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем в Пазарджик

Рент а кар в зимните курорти

Коли под наем в Банско, Автомобили под наем Банско, Рент а кар в България. Банско евтина кола под наем - икономичен клас, компактна кола, джип рент а кар Рент а кар в Боровец
Коли под наем в Банско, Автомобили под наем Банско, Рент а кар в България. Банско евтина кола под наем - икономичен клас, компактна кола, джип рент а кар Рент а кар в Пампорово
Коли под наем в Банско, Автомобили под наем Банско, Рент а кар в България. Банско евтина кола под наем - икономичен клас, компактна кола, джип рент а кар Рент а кар в Банско

Коли под наем в други градове

Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Рент а кар в Харманли
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Рент а кар в Хисаря
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Рент а кар в Мелник
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем в Благоевград
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Рент а кар в Ботевград
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем Димитровград
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Рент а кар в Плевен
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Рент а кар Сливен
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Рент а кар Ямбол
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Коли под наем Капитан Андреево
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Рент а кар Симеоновград
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Рент а кар в Велико Търново
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Рент а кар в Габрово
Коли под наем, Автомобили под наем Ботевград, Автомобили под наем, рент а кар Евтин рент а кар във Велинград
Микробуси и автобуси под наем

 

коли под наем в Пловдив